Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Paddle Brush

Dyson Paddle Brush

Med et vægtet greb, der skaber balance er Dyson paddle brush det ideelle værktøj til at style dit hår.

209 kr
Vælg farve (3) -

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.