Dyson Paddle Brush

Med et vægtet greb, der skaber balance er Dyson paddle brush det ideelle værktøj til at style dit hår.

209 kr
Vælg farve (3) -

Similar accessories

• Dyson Vented Brush (35 mm barrel)

Beregnet til kort til mellemlangt hår. Vented brush er designet til at skabe volumen og form, når du styler, via runde børster på spidsen. Det giver en bedre komfort til hovedbunden. Børsten har endvidere et vægtet håndtag for balance samt et ventilerende løb, der giver en ensartet varmefordeling.

• Dyson Vented Brush (45 mm)

Beregnet til mellemlangt til langt hår. Vented brush er designet til at skabe volumen og form, når du styler, via runde børster på spidsen. Det giver en bedre komfort til hovedbunden. Børsten har endvidere et vægtet håndtag for balance samt et ventilerende løb, der giver en ensartet varmefordeling.

• Detangling comb

Udviklet med brede, polerede tænder for at udrede håret med minimal friktion.