Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Fugleperspektiv af Dyson UK teknologicampus.

Bæredygtighed hos Dyson

Ingeniører søger instinktivt efter at forbedre effektiviteten og få tingene til at fungere bedre. Vi forsøger altid at gøre mere med mindre, på den rigtige måde – uanset om det drejer sig om ingeniørarbejde, uddannelse, landbrug eller gode formål.

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Vi gør mere med mindre

Jo mindre råmateriale vi bruger, jo mindre energikrævende forarbejdning kræves der. Efterhånden som vi udvikler vores teknologi yderligere, og folk i stigende grad bruger vedvarende energi, vil påvirkningen reduceres yderligere.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology uddanner gennem ingeniørvidenskab, hvor studerende arbejder med alt lige fra forureningsfølende rygsække til udvikling af nye teknologier.

Energy-promoting solar panels.

Vedvarende energi på campus

Vores nyeste britiske forsknings-, design- og udviklingsrum er udstyret med solpaneler – der producerer nok energi til at drive hele bygningen. En jordvarmepumpe under parkeringspladsen sparer energi ved at regulere temperaturen inde i bygningen og holde vores IT-servercenter køligt.

Vi installerer nyt energiovervågningsudstyr på tværs af alle vores ejendomme for yderligere besparelser, herunder termisk dronebilleddannelse på tværs af vores bygninger for at hjælpe med at identificere lækager og sikre, at vores bygninger er så effektive som muligt.