Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Fugleperspektiv af Dyson UK teknologicampus.

Bæredygtighed hos Dyson

Ingeniører søger instinktivt efter at forbedre effektiviteten og få tingene til at fungere bedre. Vi forsøger altid at gøre mere med mindre, på den rigtige måde – uanset om det drejer sig om ingeniørarbejde, uddannelse, landbrug eller gode formål.

'"For en ingeniør er den kreative impuls, ønsket om at forbedre verden og behovet for at løse problemer, en sindstilstand, som man ikke kan slå fra."

James Dyson

Generer mindre spild

Person holding the old and new Dyson digital motors.

Vi gør mere med mindre

Jo mindre råmateriale vi bruger, jo mindre energikrævende forarbejdning kræves der. Efterhånden som vi udvikler vores teknologi yderligere, og folk i stigende grad bruger vedvarende energi, vil påvirkningen reduceres yderligere.

Effektive teknologier

Ved at forbedre kerneteknologien og bruge ressourcer effektivt kan vi gøre mere med mindre, hvilket gør maskiner mere og mere effektive.

Opfindelsen kræver trosspring og lysten til at prøve nye tilgange – cykloner frem for affaldsposer og højhastighedsluft frem for energikrævende varmeapparater.

Vi hjælper din virksomhed med at reducere sit miljøaftryk

Ledet af ingeniører

Hos Dyson er vi drevet af innovativ ingeniørvidenskab, der stammer fra vores grundlægger, James Dyson. Fra dag ét har vi brugt videnskab, teknik og adfærdsændringer til at reducere påvirkningen af ​vores virksomhed og teknologi.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology uddanner gennem ingeniørvidenskab, hvor studerende arbejder med alt lige fra forureningsfølende rygsække til udvikling af nye teknologier.

The James Dyson Award

James Dyson-prisen udfordrer unge ingeniører og videnskabsmænd til at løse nogle af de største problemer, som verden står over for i dag. Fra teknologi, der forbedrer tilgængeligheden, til teknologi, der tackler miljømæssige udfordringer. Med en stigende mængde af miljøfokuserede projekter indsendt hvert år rundt om i verden, har konkurrencen nu en dedikeret pris for inden for bæredygtighed.

The James Dyson Foundation

James Dyson Foundation er Dysons velgørenhedsorganisation inden for ingeniøruddannelse, der hjælper med at fremme forandringer for unge opfindere ved at introducere dem til den spændende verden af ​problemløsning – fra sikkerhedsnettet, der tilskynder til mere bæredygtigt fiskeri, til plastscanneren, der hjælper med effektiv genbrug. 

Vores rum

Siden vores indsats startede bruger Dysons rum nu 82 % vedvarende energi. 100 % af Dysons direkte produktion kører nu på grøn energi.³    

Energy-promoting solar panels.

Vedvarende energi på campus

Vores nyeste britiske forsknings-, design- og udviklingsrum er udstyret med solpaneler – der producerer nok energi til at drive hele bygningen. En jordvarmepumpe under parkeringspladsen sparer energi ved at regulere temperaturen inde i bygningen og holde vores IT-servercenter køligt.

Vi installerer nyt energiovervågningsudstyr på tværs af alle vores ejendomme for yderligere besparelser, herunder termisk dronebilleddannelse på tværs af vores bygninger for at hjælpe med at identificere lækager og sikre, at vores bygninger er så effektive som muligt.

Renovering af gammelt til nyt

De steder, hvor vi arbejder, har altid været vigtige for Dyson. Ligesom vores maskiner er bygget til at være holdbare og bæredygtige, har vi også samme tilgang til vores fysiske ejendomme og vi hjælper med at renovere historiske bygninger, så de genvinder deres tidligere glans.