Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har kæledyr. Hvor ofte skal jeg støvsuge?

Hjem med kæledyr skal støvsuges oftere. Kæledyrspoter træder på snavs udendørs. Og kæledyrshår og kæledyrsskæl falder overalt, hvor dit kæledyr færdes derhjemme. Dyson anbefaler, at du støvsuger dine gulve, hundesenge og møbelpolstring 1-4 gange ugentligt. Og gerne oftere, hvis du har mange kæledyr. 

Hvilken Dyson støvsuger er bedst til hundehår?

Dysons støvsugere er designet til at opfange og opbevare husholdningssnavs og kæledyrshår – selv de mikroskopiske kæledyrsskæl, du ikke kan se. 

Vores seneste de-tangling Motorbar™-mundstykker er designet til at suge kæledyrhår op, og de er tilgængelig på tværs af Dysons udvalg af ledningsfrie støvsugere. Hårfjerningsvingerne fjerner automatisk det hår, der har viklet sig ind i børstestangen, mens du rengør. 

Vores Hair Screw-mundstykke er også tilgængeligt med Dyson V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ og V8 Slim™ støvsugere, og det har en såkaldt de-tangling børstestang, der hurtigt fjerner hår fra hundesenge, autostole, sofaer og trapper.

Hvilken Dyson-støvsuger er bedst til allergier og kæledyr?

Dysons forskere studerer, hvordan støvpartikler overføres mellem overflader. Hjælper med at bane vejen for en teknologi, der dybderengør fint støv og allergener såsom kæledyrsskæl.

Støvsugeren Dyson Outsize™ er testet og udviklet til hjem med kæledyr og giver et kraftfuldt sug, der arbejder i dybden for at fjerne snavs og kæledyrshår fra tæpper. 

Støvsugeren Dyson V15 Detect™ har Dysons mest avancerede filtrering i en ledningsfri støvsuger og har ligeledes et HEPA-motorbagfilter, der opfanger partikler så små som 0,1 mikrometer - mindre end kæledyrsskæl. Hjælper med at give mere hygiejniske opholdsrum.