Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Kæledyr, der sover på en sofa dækket med dyrehår

Videnskab er vores lille projekt

Dysons mikrobiologer studerer, hvordan snavs, kæledyrsskæl og andre partikler kan spredes af kæledyrshår - hvilket hjælper med at udvikle metoder til, hvordan man kan opfange og opbevare dem.

Kvinde, der bruger Dyson til at gøre rent overalt i hjemmet

Udviklet til de hjem, der har udfordringer med hår

Oplyst mundstykke, der rengør hårdt gulv

Afsløringer

Dyson afslører usynligt støv og kæledyrshår, der er svært at få øje på. Det oplyste mundstykke gør usynligt støv synligt på hårde gulve - så du ikke misser noget.

Video, der viser Dysons forskere og kæledyrshår

Videnskaben om dyrehår

Dyson Motorbar™ cleaner head cleaning across a hard floor and a carpet

Opfanger på kraftfuld vis

Udfiltrerer automatisk. Dysons kraftfulde sugeevne fjerner støv, snavs og kæledyrshår.

Dysons mikrobiologer studerer mikroskopiske partikler

Kæledyr taber mere end blot hår

Nærbillede af en Dyson filterenhed for en ledningsfri støvsuger

Opfanger

Dysons avancerede filtrering fanger 99,99% af alle partiklerne helt ned til 0,3 mikrometer. Vores nyeste HEPA-støvsugere har en filtreringseffektivitet på 99,97% helt ned til 0,1 mikrometer².

Plejning af et kæledyr med Pet Groom Tool

Plejetilbehør til hund

Velegnet til kæledyr med medium til langt hår. Plejetilbehør til hund suger løse hår direkte ned i beholderen, så de ikke ligger rundt omkring i dit hjem.

  • Hair screw tool sucking up hair from pet bed

    Hair Screw mundstykke

    Designet til Dyson ledningsfrie støvsugere. En trevelfi oh konisk børstestang fjerner langt hår oj dyrehår fra hundesenge, autostole og trapper. Hurtigt.

  • Tangle-free turbine tool cleaning pet hair on sofa next to pet

    Plejetilbehør til hund

    Fanger løst hår og skæl, når du børster dit kæledyr. Fleksible børstehår renser sig selv på et øjeblik.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har kæledyr. Hvor ofte skal jeg støvsuge?

Hjem med kæledyr skal støvsuges oftere. Kæledyrspoter træder på snavs udendørs. Og kæledyrshår og kæledyrsskæl falder overalt, hvor dit kæledyr færdes derhjemme. Dyson anbefaler, at du støvsuger dine gulve, hundesenge og møbelpolstring 1-4 gange ugentligt. Og gerne oftere, hvis du har mange kæledyr. 

Hvilken Dyson støvsuger er bedst til hundehår?

Dysons støvsugere er designet til at opfange og opbevare husholdningssnavs og kæledyrshår – selv de mikroskopiske kæledyrsskæl, du ikke kan se. 

Vores seneste de-tangling Motorbar™-mundstykker er designet til at suge kæledyrhår op, og de er tilgængelig på tværs af Dysons udvalg af ledningsfrie støvsugere. Hårfjerningsvingerne fjerner automatisk det hår, der har viklet sig ind i børstestangen, mens du rengør. 

Vores Hair Screw-mundstykke er også tilgængeligt med Dyson V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ og V8 Slim™ støvsugere, og det har en såkaldt de-tangling børstestang, der hurtigt fjerner hår fra hundesenge, autostole, sofaer og trapper.

Hvilken Dyson-støvsuger er bedst til allergier og kæledyr?

Dysons forskere studerer, hvordan støvpartikler overføres mellem overflader. Hjælper med at bane vejen for en teknologi, der dybderengør fint støv og allergener såsom kæledyrsskæl.

Støvsugeren Dyson Outsize™ er testet og udviklet til hjem med kæledyr og giver et kraftfuldt sug, der arbejder i dybden for at fjerne snavs og kæledyrshår fra tæpper. 

Støvsugeren Dyson V15 Detect™ har Dysons mest avancerede filtrering i en ledningsfri støvsuger og har ligeledes et HEPA-motorbagfilter, der opfanger partikler så små som 0,1 mikrometer - mindre end kæledyrsskæl. Hjælper med at give mere hygiejniske opholdsrum.

Køb direkte fra os, der har skabt den.