Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Robotstøvsuger på gulvtæppe og hårdt gulv

Effektivitet: Det ligger i vores DNA

Det var motivationen bag James Dysons første støvsuger uden pose. Og når vi vokser, driver det os. Ikke kun i vores opfindelser. Men i vores bygninger, vores folk og de fællesskaber, vi er en del af.

Dyson-belysning på café

Innovative rum

Vi omgiver os med geniale innovationer. Nogle er inspirerende og minder os om at stræbe efter det umulige – som det engelske Electric Lightning jagerfly i en af vores personalecaféer. Andre er mere funktionelle, såsom solpaneler og jordvarmepumper, der bidrager til en 100% vedvarende elektricitetsforsyning på vores Malmesbury-campus.

James Dyson

"At have en idé til at gøre noget bedre og få det til at ske - selvom det ser ud til at være umuligt. Dette er stadig min drøm."

James Dyson

Ingeniør

Skitse af Dyson campus

Vi bygger fremtiden

Ingeniørikoner inspirerer os. Vi åbnede for nylig et nyt teknologicampus på Hullavington i Wiltshire.

Vi kunne have valgt at bruge denne plads til at bygge ethvert standardkontor. Men i stedet genetablerer vi lufthavnshangaren i den tidligere lufthavn, opgraderer og revurderer den oprindelige struktur, så den fungerer bedre i forhold til medarbejderne. Ligesom vores maskiner.

Dyson-belysning på café med skyggefigurer

Vi reducerer energiforbruget

Vores Malmesbury-campus er også blevet moderniseret. Og vi benytter lejligheden til at reducere vores miljøpåvirkning, mens vi kan. Vi gik først i gang med vores restauranter, hvor vi har erstattet gaskomfurerne med induktionsenheder - det fjerner behovet for aircondition, og der er tale om en 100% vedvarende elektricitet. Det er en tilgang, vi anvender til alle Dysons lokationer.

Unge ingeniørstuderende, der løser hverdagens problemer

Løsning af kvalifikationsgabet

Ingeniører er verdens problemknusere. For at tackle udfordringerne fra det 21. århundrede såsom luft´forurening har vi brug for flere af dem.

James Dyson Foundation er Dysons velgørenhedsorganisation. Missionen er at inspirere den nye generation af ingeniører. Fonden giver penge og tilbyder mentorordninger, så unge mennesker kan få praktisk erfaring med udfordringer - og lære at løse dem.

Skitse af en bus

Reduktion af skadelige CO2-udslip

Vi er begyndt at installere ladeporte til elbiler på vores parkeringspladser for at opfordre medarbejderne til at investere i disse elbiler.

Vi stiller busser til rådighed på de mest travle pendlerruter, og alle på Malmesbury, der ligger i det engelske landskab, kan også få adgang til kørselsfællesskaber, gældende for hele campus. Færre biler betyder færre forurenende stoffer i den luft, vi indånder - og færre trafikpropper.

Medarbejdere i træning

Vores indre ingeniør

Ikke alle hos Dyson er ingeniører - men vi opmuntrer alle til at tænke som en. At skille ting ad og sætte dem sammen igen, bare bedre.

Uanset om du er ekspert i markedsføring, kundeservice, økonomi eller noget helt andet, vil vi have dig til at udfordre antagelser og tackle de ineffektiviteter, andre ignorerer.

Dysons støvsugere sat sammen for at danne en hest

"Den der spar’, har"

For at sikre at vores maskiner fortsat fungerer år efter år, sender vi dem gennem strenge test. Og når testene er afsluttet, har vi masser af glimrende komponenter, som vi helst ikke vil sende videre til lossepladser.

Så nogle bliver genbrugt i yderligere test. Nogle bliver genanvendt rundt på campus - såsom dæksler til cyklonstøvsugere, der genopstår som beholdere til kontorartikler. Og nogle bliver doneret til en nærliggende velgørenhedsorganisation til brug i deres projekter, hvilket er med til at skabe fundamentet for kreativitet samt en ægte passion for teknologi i vores lokalsamfund.

Ingeniørs skitser

Resolut. Nådesløs.

Vi mener, at der altid er en bedre måde. Så vores ingeniører holder aldrig op med at arbejde på nye idéer, gemt i dybet i vores forskningscentre i Wiltshire, Malaysia og Singapore.

Den korte? At løse de problemer, som andre vælger at ignorere. Og når de er klar til at dele det, de har skabt, kommer du til at høre om det.