Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

 • 1 Beregning af LED-levetid er baseret på måling af L70 i henhold til IEC 62717 med et estimat på benyttelse 8 timers dagligt. Resultater i virkeligheden kan variere.
 • Ofte stillede spørgsmål

  Hvilken lampe er bedst til soveværelset?

  Dyson Solarcycle lys giver dig mulighed for at kontrollere og personliggøre lyset i dit soveværelse.


  Brug Wake-up mode til at skabe et mere naturligt opvågningsmiljø ved at indstille lyset til at tænde og lyse gradvist på det tidspunkt, du gerne vil vågne.


  Eller brug Relax mode for en varm, afslappende farvetemperatur med lav intensitet, som stadig giver lys nok til at læse ved.


  Du kan tilpasse lyset, så det passer til dine præferencer, via Dyson Link-appen.

  Hvilken lampe er bedst til hjemmekontoret?

  Både Dyson Solarcycle lys og Dyson Solarcycle Morph arbejdslys er konstrueret til at give vedvarende lys af høj kvalitet, der holder i årtier og give præcis ydeevne, der kan hjælpe med at reducere belastningen af øjet og beskytte øjnene mod blændende lys. Dyson Solarcycle arbejdslys kan indstilles til automatisk justering og kan styres via Dyson Link-appen.

  Hvordan fungerer Dyson Solarcycle LED-lampen?

  Uden ordentlig afkøling kan LED'er hurtigt overophedes, hvilket kan forårsage falmning og misfarvning. Dyson-lys har Heat Pipe-køleteknologi, der findes i satellitter. Et vakuumforseglet kobberrør trækker varme væk fra LED'erne og beskytter lyskvaliteten i 60 år.¹

  På grund af Heat Pipe-teknologien er Dyson-arbejdslys i stand til at bruge en kraftfuld LED-chip on board-lyskilde, og linsen muliggør fremragende ensartethed og skyggekvalitet.  ¹ Beregningen af LED-levetiden er baseret på L70-måling i henhold til IEC 62717 med et skøn på 8 timers brug pr. dag. De reelle resultater kan variere.