Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson CSYS gulvbelysning i stue

Tag et kig på Dysons belysning

Vores lamper transformerer de enkelte lokaler via et kraftfuldt, præcist og langtidsholdbart LED-lys. Vælg mellem pendlerne Cu-Beam™, arbejdslamperne Dyson Solarcycle Morph og Dyson Solarcycle.

Dysons forskellige lamper er designet til at understøtte din trivsel samt din arbejdsevne. Det sker via en specialdesignet optik samt Heat Pipe-teknologien, der beskytter lyskvaliteten i op til flere årtier.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Solarcycle Morph multifunktionelle lampe

Dyson Solarcycle Morph tilbyder en multifunktionel belysning med dagslyssporing og en lyskvalitet, der holder op mod 60 år.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Lightcycle belysning

Dyson Solarcycle er en arbejdsbelysning med dagslyssporing og lyskvalitet, der holder op til 60 år.¹

 • 1 Beregning af LED-levetid er baseret på måling af L70 i henhold til IEC 62717 med et estimat på benyttelse 8 timers dagligt. Resultater i virkeligheden kan variere.
 • Ofte stillede spørgsmål

  Hvilken lampe er bedst til soveværelset?

  Dyson Solarcycle lys giver dig mulighed for at kontrollere og personliggøre lyset i dit soveværelse.


  Brug Wake-up mode til at skabe et mere naturligt opvågningsmiljø ved at indstille lyset til at tænde og lyse gradvist på det tidspunkt, du gerne vil vågne.


  Eller brug Relax mode for en varm, afslappende farvetemperatur med lav intensitet, som stadig giver lys nok til at læse ved.


  Du kan tilpasse lyset, så det passer til dine præferencer, via Dyson Link-appen.

  Hvilken lampe er bedst til hjemmekontoret?

  Både Dyson Solarcycle lys og Dyson Solarcycle Morph arbejdslys er konstrueret til at give vedvarende lys af høj kvalitet, der holder i årtier og give præcis ydeevne, der kan hjælpe med at reducere belastningen af øjet og beskytte øjnene mod blændende lys. Dyson Solarcycle arbejdslys kan indstilles til automatisk justering og kan styres via Dyson Link-appen.

  Hvordan fungerer Dyson Solarcycle LED-lampen?

  Uden ordentlig afkøling kan LED'er hurtigt overophedes, hvilket kan forårsage falmning og misfarvning. Dyson-lys har Heat Pipe-køleteknologi, der findes i satellitter. Et vakuumforseglet kobberrør trækker varme væk fra LED'erne og beskytter lyskvaliteten i 60 år.¹

  På grund af Heat Pipe-teknologien er Dyson-arbejdslys i stand til at bruge en kraftfuld LED-chip on board-lyskilde, og linsen muliggør fremragende ensartethed og skyggekvalitet.  ¹ Beregningen af LED-levetiden er baseret på L70-måling i henhold til IEC 62717 med et skøn på 8 timers brug pr. dag. De reelle resultater kan variere.

LED-belysning, som holder i op til 60 år.¹

Lyskvaliteten i Dysons belysning er udviklet til at holde i årtier, og du får derfor ikke brug for at skifte lampe lige foreløbig. LED-pærer kan blive overophedede, hvilket enten fører til misfarvning eller blegning. For at beskytte pærerne bliver der anvendt en unik teknologi med varmeafledning i al belysning fra Dyson. Teknologien bag nedkølingen indebærer nogle vanddråber i et vakuumforseglet kobberrør. Kobberrøret med vand leder varmen fra LED-pærerne væk, hvilket bibeholder lysstyrken og -kvaliteten i op mod 60 år¹. Takket være denne proces kan farven og lysstyrken ændres og justeres pålideligt. Desuden får du en belysning, hvor hverken lys eller kraft går til spilde.

Intelligent aflæsning af dagslyset

Vi tilbringer næsten 90% af vores tid indendørs, og det er derfor yderst vigtigt at omgive sig med det rette lys, uanset tidspunktet på døgnet. Dysons LED-belysning Solarcycle og Solarcycle Morph er udstyret med en teknologi, som aflæser dagslyset i omgivelserne. Lamperne ændrer og justerer automatisk lyset efter tidspunktet på døgnet og lyset, hvor du befinder dig. De tilpasser sig perfekt efter dine øjne og dit velbefindende.

Teknologien bag dette er Dysons algoritme for dagslys. Vi har hos Dyson valgt en algoritme, som er tids-, dato- og GPS-drevet, eftersom dagslyset ændrer sig og skiller sig ud forskellige steder i verden. Algoritmen for dagslyset beregner farvetemperatur og lysstyrke, mens en sensor aflæser lyset i omgivelserne for hele tiden at kunne opretholde en korrekt lysstyrke.

Belysning til hjemmearbejdspladsen

En god belysning ved skrivebordet eller arbejdspladsen er alfa og omega, for at du kan være effektiv i dit arbejde. En dårlig arbejdsbelysning kan påvirke dine øjne og din sundhed i negativ retning. Pas godt på dig selv, og vælg den rette belysning til din hjemmearbejdsplads. Dysons LED-belysning er specielt designet til at fremme de rette betingelser for arbejde og studier. Lamperne Solarcycle og Solarcycle Morph tilpasser farvetemperaturen efter dagslyset og skaber på den måde et bedre arbejdsmiljø. Kobl belysningen til Dyson Link-appen for at skabe et personligt lys i forhold til din arbejdsopgave. Vælg blandt flere forudinstallerede tilstande:

 • Spotlys
 • Arbejdslys
 • Indirekte lys
 • Stemningslys

Multifunktionel belysning

Skab den stemning eller type belysning, du ønsker. Dysons lamper giver dig friheden til at vælge og styre den type belysning, der passer til stemningen og omgivelserne i rummet. Vores LED-lampe Solarcycle er udstyret med teknologien 3 Axis Glide™, hvilket gør, at du kan styre belysningen, som du vil - vertikalt, horisontalt og i 360°.

 

Med Solarcycle Morph kan du vinkle lampens arm, som du ønsker det. LED-lampen tilbyder endda en magnetisk forseglingsteknologi, som skaber et beroligende skær og stemning. Med Cu-Beam™ pendelbelysning kan du endda selv styre lysspredning, -dæmpning og -retning.

Køb direkte fra os, der har skabt den.