/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Up-top adapter

Up-top adapter

Bøjer og låser i forskellige vinkler. Passer til ethvert kompatibelt mundstykke for en effektiv rengøring i svært tilgængelige høje områder i dit hjem. Dyson tilbehør til ledningsfrie støvsugere.

Konstrueret til at passe til Dyson Outsize™, V15 Detect™, V11™, Cyclone V10™, V8™ og V7™ støvsugere.

In stock
330 kr

Eller

Apple Pay

Brug af Quick-release Up-top adapteren oven på køkkenskabet

Fjerner skånsomt støv og allergener.

Fine nylonbørster fjerner støv fra dørkarme, garderobeskabe, lysarmaturer og andre svært tilgængelige områder.