Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Airwrap™ Styler Dyson Supersonic™ Hårtørrer Dyson Corrale™ Glattejern

Hårpleje fra Dyson

Oplev Dysons hårplejesortiment. Krøl, bølg, udglat og tør håret uden ekstrem varme, så du beskytter håret mod varmeskader. Takket være Dysons skånsomme og effektive hårplejeteknologi kan du style håret, som du ønsker det.

Oplev Dysons hårplejeteknologi

 • Dyson Supersonic™ hårtørrer

  Hurtig tørring. Ingen ekstrem varme. Udviklet til forskellige hårtyper.

 • Dyson Corrale™ glattejern

  Forbedret styling. Halverer antallet af hårskader.¹ Brug produktet med eller uden ledning.

 • Dyson Airwrap™ multi-styler

  Krøl, form, udglat og skjul kruset hår og strittende hårstrå. Uden ekstrem varme. Nu med nyudviklet tilbehør for større kontrol.

 • 1 Termisk skade målt i forhold til hårstyrke ved en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader versus faste plader.

Dyson Supersonic logo
Model using Dyson Supersonic™

Nyeste teknologi

Hurtigtørrende.
Ingen ekstrem varme.
Nu med det nye Flyaway-tilbehør

Fem tilbehørsdele, så du kan style dit hår på den ønskede måde.

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkte fra Dyson

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ glattejern i Lilla/Sort

Sådan styler du håret på perfekt vis

Se, hvordan du får mest muligt ud af din Dyson teknologi. Lær, hvordan du bruger hele dit udvalg af tilbehør, enten individuelt eller i kombination, til at skabe de stylinger, du elsker.

 • Dyson Airwrap™ multi-styler

  Glat c-curl
  Et glat look med koreansk-inspirerede c-krøller. Brug af tilbehøret round volumising brush og hårtørreren Coanda smoothing dryer.

 • Dyson Supersonic™ hårtørrer

  Glat frisure med fylde
  Styl håret, så det er glat, men stadig har fylde, med tilbehøret Smoothing Nozzle - det giver fylde ved rødderne og et flot buk i spidserne.

 • Dyson Corrale™ glattejern

  Glat og elegant frisure
  Tips og tricks til, hvordan du glatter dit hår på elegant vis, uanset hårtype.

Oplev Dysons hårplejetilbehør

 • Dyson hair care range

  Dyson hårplejeteknologi

  Krøl, bølg, udglat og tør håret uden ekstrem varme, så du beskytter håret mod varmeskader.

   The selection of Dyson professional hair care machines

  Udforsk Dysons hårpleje til saloner og stylister

  Hårvidenskab

  Opdag videnskaben bag vores hårpleje-teknologi

Dyson tager hårpleje til et nyt niveau

Vi stræber altid efter at anvende ingeniørkunsten til at frembringe nyskabende produkter, bedre end dem der allerede findes på markedet. Det gælder også for hårpleje. Dyson Supersonic™ tog fire år at udvikle med hjælp fra ingeniører, videnskabsfolk og stylister. Den løfter hårpleje til et nyt niveau.

Dysons hårtørrer — for mere balance og komfort

Hårtørreren har stort set ikke ændret sig siden 60'erne. Indtil nu, hvor Dyson lancerer Supersonic™. Motoren er indbygget i håndtaget for øget komfort og balance. Desuden kommer den med et avanceret varmekontrolsystem der sikrer, at temperaturen aldrig overstiger 150°C og dermed skader hårets struktur.

Dysons krøllejern med høj lufthastighed

I vores sortiment for hårpleje findes også Dyson Airwrap™-styleren der krøller og bølger håret uden ekstrem varme. Ved hjælp af høj lufthastighed, et kurvet ydre og den såkaldte Coanda-effekt trækkes håret ind og krølles uden høj varme.

Banebrydende hårpleje med vores glattejern

Corrale™ er Dysons glattejern i kategorien hårpleje, og som vores andre stylingværktøjer er det udviklet til at style håret uden ekstrem varme. Takket være de unikke og fleksible plader, som former sig rundt om håret, kan du skabe præcis den frisure du ønsker uden unødvendig slitage. Et nyskabende produkt i hårplejekategorien med banebrydende Dyson-teknik som med mindre varme reducerer krus og statisk hår udan at gå på kompromis med resultatet.

Hvilken Dyson hårplejeteknologi passer til mig?

Uanset om du ønsker en hurtig måde at tørre dit hår på, glatte dit hår uden en ledning eller opnå en professionel føntørringstil derhjemme, er al vores Dyson hårplejeteknologi designet til at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed.

Dyson Airwrap™-styleren bruger unikt konstrueret tilbehør til at style dit hår med luft og ingen ekstrem varme, for at hjælpe dig med at krølle, bølge eller glatte dit hår derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til at tørre hår hurtigt. Dens tilbehør er specielt konstrueret til at forbedre din naturlige hårtype, hjælpe med præcisionstyling eller forberede håret til yderligere styling.

Dyson Corrale™ glattejern er konstrueret med muligheden for at style og glatte dit hår uden en ledning, hvilket er fantastisk til styling på farten. Fleksible plader hjælper med at forbedre kontrollen, så du kan få den samme styling, blot med mindre varme.

Er Dysons hårplejeteknologi sikker for håret?

Årevis af forskning inden for hårvidenskab har gjort det muligt for os at konstruere al vores hårplejeteknologi for at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed, uden at gå på kompromis med  ydeevnen.

Er Dyson Airwrap™ hårstyler eller Dyson Supersonic™ hårtørrer et bedre valg for mig?

Dyson Airwrap™-styleren har specialdesignet tilbehør, der krøller, bølger, voluminerer og glatter håret med luft. Den hjælper dig med at opnå en bestemt stil efter dit eget valg derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til hurtig tørring med tilbehør, der hjælper med at forbedre din naturlige hårstruktur, opnå præcisionstyling eller forberede dit hår til yderligere styling, hvilket giver dig kontrol over den ønskede hårstil.

Både Dyson Airwrap™-styleren og Dyson Supersonic™-hårtørreren er konstrueret til at beskytte dit hår mod skader forårsaget af ekstrem varme.

Dyson Airwrap™ multistyler

Modtag de bedste tip fra Dyson-stylister, hør om helt ny teknologi, specielle gaveudgaver og tilbehør. Og få invitationer til særlige begivenheder.

Køb direkte fra os, der har skabt den.