Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Hvilken Dyson hårplejeteknologi passer til mig?

Uanset om du ønsker en hurtig måde at tørre dit hår på, glatte dit hår uden en ledning eller opnå en professionel føntørringstil derhjemme, er al vores Dyson hårplejeteknologi designet til at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed.

Dyson Airwrap™-styleren bruger unikt konstrueret tilbehør til at style dit hår med luft og ingen ekstrem varme, for at hjælpe dig med at krølle, bølge eller glatte dit hår derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til at tørre hår hurtigt. Dens tilbehør er specielt konstrueret til at forbedre din naturlige hårtype, hjælpe med præcisionstyling eller forberede håret til yderligere styling.

Dyson Corrale™ glattejern er konstrueret med muligheden for at style og glatte dit hår uden en ledning, hvilket er fantastisk til styling på farten. Fleksible plader hjælper med at forbedre kontrollen, så du kan få den samme styling, blot med mindre varme.

Er Dysons hårplejeteknologi sikker for håret?

Årevis af forskning inden for hårvidenskab har gjort det muligt for os at konstruere al vores hårplejeteknologi for at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed, uden at gå på kompromis med  ydeevnen.

Er Dyson Airwrap™ hårstyler eller Dyson Supersonic™ hårtørrer et bedre valg for mig?

Dyson Airwrap™-styleren har specialdesignet tilbehør, der krøller, bølger, voluminerer og glatter håret med luft. Den hjælper dig med at opnå en bestemt stil efter dit eget valg derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til hurtig tørring med tilbehør, der hjælper med at forbedre din naturlige hårstruktur, opnå præcisionstyling eller forberede dit hår til yderligere styling, hvilket giver dig kontrol over den ønskede hårstil.

Både Dyson Airwrap™-styleren og Dyson Supersonic™-hårtørreren er konstrueret til at beskytte dit hår mod skader forårsaget af ekstrem varme.

  • 1 Ved brug i Wet to Dry mode.