Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Airwrap™ Styler &; Dyson Supersonic™ Hårtørrer

Hårpleje fra Dyson

Oplev Dysons hårplejesortiment. Krøl, bølg, udglat og tør håret uden ekstrem varme, så du beskytter håret mod varmeskader. Takket være Dysons skånsomme og effektive hårplejeteknologi kan du style håret, som du ønsker det.

Oplev Dysons hårplejeteknologi

 • Dyson Corrale™ glattejern

  Forbedret styling. Halverer antallet af hårskader.¹ Brug produktet med eller uden ledning.

 • Dyson Airwrap™ styler

  Krøl. Bølg. Glat. Tør. Uden ekstrem varme.
   

 • 1 Termisk skade målt i forhold til hårstyrke ved en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader versus faste plader.

Opdag Dysons hårplejetilbehør

 • The selection of Dyson professional hair care machines

  Udforsk Dysons hårpleje til saloner og stylister

Dyson tager hårpleje til et nyt niveau

Vi stræber altid efter at anvende ingeniørkunsten til at frembringe nyskabende produkter, bedre end dem der allerede findes på markedet. Det gælder også for hårpleje. Dyson Supersonic™ tog fire år at udvikle med hjælp fra ingeniører, videnskabsfolk og stylister. Den løfter hårpleje til et nyt niveau.

Dysons hårtørrer — for mere balance og komfort

Hårtørreren har stort set ikke ændret sig siden 60'erne. Indtil nu, hvor Dyson lancerer Supersonic™. Motoren er indbygget i håndtaget for øget komfort og balance. Desuden kommer den med et avanceret varmekontrolsystem der sikrer, at temperaturen aldrig overstiger 150°C og dermed skader hårets struktur.

Dysons krøllejern med høj lufthastighed

I vores sortiment for hårpleje findes også Dyson Airwrap™-styleren der krøller og bølger håret uden ekstrem varme. Ved hjælp af høj lufthastighed, et kurvet ydre og den såkaldte Coanda-effekt trækkes håret ind og krølles uden høj varme.

Banebrydende hårpleje med vores glattejern

Corrale™ er Dysons glattejern i kategorien hårpleje, og som vores andre stylingværktøjer er det udviklet til at style håret uden ekstrem varme. Takket være de unikke og fleksible plader, som former sig rundt om håret, kan du skabe præcis den frisure du ønsker uden unødvendig slitage. Et nyskabende produkt i hårplejekategorien med banebrydende Dyson-teknik som med mindre varme reducerer krus og statisk hår udan at gå på kompromis med resultatet.

Køb direkte fra os, der lavede det