Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
En ung kvinde duplikerede tre gange med at style sit hår med Dyson Airwrap multistyleren
Dyson Airwrap™ multi-styler is available in a range of colours.

Video Transcript

Open video transcript

Udforsk Dysons hårplejeteknologi

Skab looks, som dit hår vil elske, og beskyt det mod varmeskader som følge af en ekstrem varme. Med mere fokus på kontrol og mindre afhængighed af varme.

Dyson hair care machines in special edition Blue Blush

Special edition

Giv en innovativ gave i Blue Blush. Med eksklusivt tilbehør.

Dyson Airwrap styler in colours exclusive to Dyson

Officiell hårpartner till Copenhagen Fashion Week

 • 1 Termisk skade målt i forhold til hårstyrke ved en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader versus faste plader.

Dyson Supersonic logo
Model using Dyson Supersonic™

Nyeste teknologi

Hurtigtørrende.
Ingen ekstrem varme.
Nu med det nye Flyaway-tilbehør

Fem tilbehørsdele, så du kan style dit hår på den ønskede måde.

Three models each holding a Dyson Airwrap multi-styler. One model with the Coanda smoothing dryer attachment, one with the Firm smoothing brush and 30mm long barrel.

Enestående farver. Kun hos Dyson.

Du kan nu få en limited edition af vores multistyler i farverne Vinca blue og Rosé.

 • Dyson hair care range

  Dyson hårplejeteknologi

  Krøl, bølg, udglat og tør håret uden ekstrem varme, så du beskytter håret mod varmeskader.

   The selection of Dyson professional hair care machines

  Udforsk Dysons hårpleje til saloner og stylister

  Hårvidenskab

  Opdag videnskaben bag vores hårpleje-teknologi

Hvilken Dyson hårplejeteknologi passer til mig?

Uanset om du ønsker en hurtig måde at tørre dit hår på, glatte dit hår uden en ledning eller opnå en professionel føntørringstil derhjemme, er al vores Dyson hårplejeteknologi designet til at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed.

Dyson Airwrap™-styleren bruger unikt konstrueret tilbehør til at style dit hår med luft og ingen ekstrem varme, for at hjælpe dig med at krølle, bølge eller glatte dit hår derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til at tørre hår hurtigt. Dens tilbehør er specielt konstrueret til at forbedre din naturlige hårtype, hjælpe med præcisionstyling eller forberede håret til yderligere styling.

Dyson Corrale™ glattejern er konstrueret med muligheden for at style og glatte dit hår uden en ledning, hvilket er fantastisk til styling på farten. Fleksible plader hjælper med at forbedre kontrollen, så du kan få den samme styling, blot med mindre varme.

Er Dysons hårplejeteknologi sikker for håret?

Årevis af forskning inden for hårvidenskab har gjort det muligt for os at konstruere al vores hårplejeteknologi for at hjælpe med at beskytte dit hårs sundhed, uden at gå på kompromis med  ydeevnen.

Er Dyson Airwrap™ hårstyler eller Dyson Supersonic™ hårtørrer et bedre valg for mig?

Dyson Airwrap™-styleren har specialdesignet tilbehør, der krøller, bølger, voluminerer og glatter håret med luft. Den hjælper dig med at opnå en bestemt stil efter dit eget valg derhjemme.

Dyson Supersonic™-hårtørreren er designet til hurtig tørring med tilbehør, der hjælper med at forbedre din naturlige hårstruktur, opnå præcisionstyling eller forberede dit hår til yderligere styling, hvilket giver dig kontrol over den ønskede hårstil.

Både Dyson Airwrap™-styleren og Dyson Supersonic™-hårtørreren er konstrueret til at beskytte dit hår mod skader forårsaget af ekstrem varme.

Dyson Airwrap™ multi-styler is available in a range of colours.

Nyeste teknologi

Ny retning for luftstrøm

Vores nyeste innovation inden for hårpleje.

Kommer snart.

newsletter hårpleje dk

Modtag de bedste tip fra Dyson-stylister, hør om helt ny teknologi, specielle gaveudgaver og tilbehør. Og få invitationer til særlige begivenheder.

Køb direkte fra os, der har skabt den.