Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer en luftrensende luftfugter?

Dysons luftrenser + luftfugter registrerer og opfanger forurenende stoffer og måler endvidere fugtighedsniveauet i luften - helt automatisk. Derefter sendes den rensede og hygiejnisk fugtede luft rundt i hele rummet5, og den afkøler dig efter behov.

Bør jeg bruge en luftrensende luftfugter hele året rundt?

Ja, for at få de bedste resultater bør en luftrensende luftfugter bruges hele året rundt. For at hjælpe med at bekæmpe tør luft fra centralvarme og aircondition, og fange forurenende stoffer som f.eks støv, pollen, røg, lugt og allergener fra kæledyr. Du kan også bruge maskinen, når du sover, i Night mode.

Hvad er nyt ved Dysons luftrenser + luftfugter, og hvordan adskiller den sig fra de andre luftrensende luftfugtere?

Vi har redesignet vores nyeste luftrenser + luftfugter til at være fuldt forseglet til HEPA-standarden. Med en ukompliceret Deep Clean-cyklus, der fjerner kalk fra hele maskinens vandsystem.

Hvor skal jeg placere den luftrensende luftfugter i mit lokale?

Din Dyson Pure Humidify+Cool™ Autoreact er designet til at rense og fugte luften i enkeltværelser, så du bør bruge den, hvor du tilbringer størstedelen af din tid derhjemme. Når du placerer maskinen, skal du sørge for, at der som minimum er 1 meter fri på alle sider, så luften kan cirkulere. Luk døre og vinduer, og placér maskinen væk fra ventilationsåbninger.

Kan jeg slukke for luftfugtningen?

Ja. Maskinen fungerer som en luftrensende luftfugter, eller blot som en luftrensende ventilator.

Hvor ofte skal jeg køre en Deep Clean-cyklus?

Dette afhænger af vandets hårdhed, dér hvor du bor. Maskinen beder dig om at køre cyklussen en gang om måneden i områder med hårdt vand. Dette sker mere sjældent i områder med blødere vand.