Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Välj rätt dammsugare för dig

Alle Dysons støvsugere er skabt til at rengøre dit hjem i dybden

Støvsugerteknologi designet og testet til kraftfuld støvsugning på alle gulvtyper.

Vælg din støvsuger fra Dyson

  • Dysons retningsuafhængige støvsuger

    Dyson-teknologi, koncentreret og placeret i en lige linje. Glider i flere retninger for at gøre rengøringen omkring forhindringer ubesværet.¹

  • Tilbehør til alle typer af rengøring

    Nå længere rundt. Rengør i dybden. Få overblik i mørket. Dyson specialiserede mundstykker er designet til at kunne klare rengøringsopgaver i rigtige hjem.

Dyson's versatile cleaning for homes with pets

Videnskab er vores lille projekt

Dysons mikrobiologer studerer, hvordan snavs, kæledyrsskæl og andre partikler kan spredes af kæledyrshår - hvilket hjælper med at udvikle metoder til, hvordan man kan opfange og opbevare dem.

Dyson tools cleaning cars, pet beds and tight spaces

Dyson-konstrueret tilbehør til alle typer af rengøring

Støjsvage støvsugere med stor sugekraft

Vi har udviklet avanceret Dyson-teknologi der støvsuger støjsvagt, uden at det påvirker sugekraften. Vores skaftstøvsuger Dyson V15 kommer med et aerodynamisk motorhylster der mindsker støjen fra motoren ved at regulere luftstrømmen. For at sænke lydniveauet yderligere er støvsugeren udrustet med akustisk materiale der absorberer vibrationer og et filter, der dæmper lyden.

En anden støjsvag støvsuger i vores sortiment er Dyson V8 der er udrustet med postfilter og et akustisk filter, der begge reducerer støj. Køb en stille støvsuger fra Dyson og oplev den ekstraordinære sugekraft uden forstyrrende larm.

Dyson støvsugere til hundehår

Er du husdyrejer? Så passer Dysons produkter ekstra godt til dig og dit hjem! Vores støvsugere er blandt andet udstyret med en kraftfuld motor i børstehovedet der med stive nylonbørster hjælper dig med effektivt at fjerne pels fra gulve og tæpper. Dybdegående rengøring der fjerner indgroet snavs og dyrehår.

Vores ledningsfrie støvsugere er udrustet med et HEPA-filter der effektivt opfanger allergener fra dine husdyr. Takket være det forseglede system udsender støvsugeren kun ren luft efterfølgende — derfor er Dysons støvsugere god for dem der lider af allergier. Uanset om du vælger en cylinderstøvsuger eller ledningsfri støvsuger fra Dyson, får du og dine firbenede familiemedlemmer et hjem fri for pelsrester.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken støvsugermodel fra Dyson er den bedste?

Alle Dysons støvsugere er bygget til at kunne klare specifikke opgaver i og uden for hjemmet. Vi kan anbefale, at du kigger på Dysons ledningsfrie stovsugere og poseløse støvsuger, hvor du kan sammenligne de enkelte modeller. Herefter har du alle muligheder for at afgøre, hvilken støvsuger der passer bedst til dine behov.

Hvorfor bør jeg vælge en støvsuger fra Dyson?

Alle Dyson støvsugere er bygget til at levere en dybdegående rengøring af dit hjem. Vores støvsugerteknologi er nøje testet, så den altid leverer en kraftfuld sugeevne på alle gulvtyper.

Alle vores skaftstøvsugere anvender sig af avanceret cyklon-teknologi med kraftfuld sugekraft. Vores mest avancerede model, Dyson 15 giver den største sugekraft blandt skaftstøvsugere på markedet. Ved hjælp af 14 cykloner genereres sugekraft på over 100.000 g.

Hvilken støvsuger skal jeg vælge fra Dysons sortiment?

Alle Dysons støvsugere er konstrueret til specifikke opgaver i og uden for hjemmet. Vi kan anbefale, at du tager et kig på Dysons ledningsfrie stovsugere og poseløse støvsuger, så du kan sammenligne modellerne. Herefter har du alle muligheder for at afgøre, hvilken støvsuger der er bedst til netop dine behov.

Køb direkte fra os, der har skabt den.