Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dysons Refurbished maskiner med tilbehør og genanvendelig emballage.

Dyson Renewed

Genanvendt. Refurbished. Renewed.

Bygget til at løse ægte problemer. Bygget til at holde i rigtige hjem. De er nu også professionelt fornyet, så de kan fortsætte med at præstere i dit hjem (sammen med et par buler og skrammer).

Direkte fra Dyson Renewed

Dyson Renewed-maskiner

En Dyson støvsuger, der er blevet skilt ad.

Høj ydeevne med mindre påvirkning

Vores maskiner er bygget til at holde, hvilket minimerer behovet for, at de skal udskiftes eller genbruges. Refurbishing forlænger maskinens levetid og reducerer behovet for nye reservedele og råmaterialer.

 • Testcertificeret

  Alle Dysons Renewed-maskiner bliver omhyggeligt inspiceret, fuldt serviceret og testet for at sikre, at de lever op til vores kvalitetsstandarder.

  Rengjort og desinficeret

  Alle overflader og maskintilbehør rengøres og desinficeres grundigt og forsynes med originale reservedele, hvor det er nødvendigt.

 • Garanti og ekspertsupport

  Vores returpolitik med 60 dages pengene tilbage-garanti og 1 års Dyson garanti gælder for alle maskiner i kategorien Refurbished. Dysons eksperter kan tilbyde en øjeblikkelig online support, hvis du har spørgsmål.

  Helt ny genanvendelig emballage

  Alle Dysons Renewed-maskiner bliver pakket i en helt ny og genanvendelig kasse. Den bliver sikret, så der ikke opstår skader under transporten. Vi sørger desuden for minimalt spild, når vi pakker de forskellige maskiner.

En refurbished støvsuger, der renses af Dysons ekspert.

Sådan fungerer Dyson Renewed

Dysons banebrydende teknologi bliver refurbished af vores dedikerede ekspertteam. Inspiceret, hygiejnisk rengjort, testet og fornyet. Alle procedurer foretages efter vores kompromisløse standarder.

Video Transcript

Open video transcript
 • 1. Omhyggeligt inspiceret

 • 2. Professionelt renset og testet

 • 3. Fornyet med originale reservedele

 • 4. Kvalitetskontrolleret og certificeret

Dyson Renewed FAQs

Hvad er en Dyson Renewed-maskine?

Disse er certificerede og refurbished maskiner, som tidligere er blevet solgt af Dyson og dernæst returneret til vores lager.

Hvordan bliver Dysons maskiner refurbished?

Hver maskine bliver hygiejnisk rengjort i dybden, testet og inspiceret, så den opfylder Dysons kvalitetsstandarder. De steder, hvor der er behov for udskiftninger, gøres der brug af ægte reservedele fra Dyson.

Kan jeg returnere min refurbished Dyson-maskine?

Ja, vores returpolitik med 60 dages pengene tilbage-garanti gælder for alle maskiner, uanset om de er refurbished eller nye.

Er Dysons refurbished maskiner omfattet af garanti?

Ja, alle refurbished maskiner er dækket af Dysons garanti – i 1 år. Se venligst maskinens produktside, hvor du kan indhente en komplet information om garantien.

Kan jeg vælge en rentefri afdragsordning med valget af Dyson Renewed?

Du kan opdele dit Dyson Renewed-køb i tre lige store, rentefrie betalinger. Du kan vælge løsningen, når du går til kassen.

 

Betal i 3 rentefrie rater med Klarna

- Ansøg ved kassen, og følg de simple trin.

-  Der skal bestilles for minimum 199 £.

- Se venligst Klarnas FAQ-side for mere information.

 

Fordel omkostningerne med PayPal, så de passer til dit budget

- Vælg månedlige afdrag med PayPal-kredit i op til 12 måneder.

- Rente på 0% årligt.

Ansøg online ved kassen

- Vælg de ønskede rater ved kassen, og ansøg via simple trin.

-  Der skal bestilles for minimum 199 £.

Repræsentativt eksempel:

Antaget kreditgrænse 1200 £

Købsrate 21,9% årligt (variabel)

Repræsentativ 21,9% ÅOP (variabel)

 

Med forbehold for status. Vilkår og betingelser gælder. Dyson Limited er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority til at fungere som kreditmægler. Dyson Limited er ikke långiver og fungerer udelukkende som kreditmægler for PayPal Credit. PayPal Credit er et handelsnavn tilhørende PayPal (Europe) Sarl et Cie, SCA, 22-24 Boulevard Royal, L2449 Luxembourg.

Direkte fra Dyson Renewed