Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Submarine™ wet roller-munstycke

Dyson Submarine™ wet roller-mundstykke

Den motoriserede wet roller-mundstykke fjerner væsker, snavs og seje pletter, som derefter kontinuerligt fjernes fra rulledysen ved hver omdrejning.

Ikke på lager p.t.
1 072 kr