Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Sketch of Dyson products and recycling logo

WEEE – Waste Electrical and Electronic Equipment

Dyson cylinder vacuum cleaner

Vores ansvar over for miljøet

Når vi designer, fremstiller og distribuerer vores maskiner, har vi pligt til at hjælpe med at beskytte vores miljø.

Men vores ansvar rækker også langt ud over dette, og helt frem til at disse maskiner når afslutningen af deres levetid. Det er derfor, vi går ind for EU's WEEE-direktiv (Waste Electrical and Electronic Equipment), som sikrer, at elektrisk og elektronisk udstyr bortskaffes på en miljøvenlig måde.

Crossed-out wheelie bin symbol

Hvad kan genbruges? 

Vi tager en vare - der svarer til den, du køber - tilbage. Køber du f.eks. en ny støvsuger, kan vi tage din gamle Dyson støvsuger tilbage med henblik på en ansvarlig bortskaffelse. Køber du i stedet en ny Dyson Supersonic eller en af Dysons luftrensere, kan vi også tage dine gamle maskiner tilbage, hvis du ønsker det.

Du finder dette symbol på alle dine elektriske genstande [ADD overstreget skraldespandssymbol]. Det er en påmindelse om at genbruge dine gamle elektriske apparater i stedet for at kassere dem. 

 

Reduktion af elektrisk affald 

Som en del af vores forpligtelse til at reducere mængden af uønsket elektrisk affald, der forbrændes eller sendes til lossepladser, genbruger vi dine gamle elektriske apparater gratis, når du køber en ny maskine gennem Dyson. Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE) reguleres af EU. Lær mere her