Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Paddle Brush
Dyson Supersonic motiv

Dyson Vented Brush (35 mm)

Beregnet til kort til mellemlangt hår. Vented brush er designet til at skabe volumen og form, når du styler, via runde børster på spidsen. Det giver en bedre komfort til hovedbunden. Børsten har endvidere et vægtet håndtag for balance samt et ventilerende løb, der giver en ensartet varmefordeling.

Ikke på lager p.t.
220 kr
Vælg farve (3) -
Options