Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

FAQ

Hvordan virker Large Round Volumising Brush?

Large Round Volumising Brush hjælper med at skabe mere volumen* ved at løfte håret op og væk fra rødderne. Inddel dit hår i sektioner for at matche spolens længde for at reducere din stylingtid. 

Den store runde volumising brush er designet til at sikre en jævn fordeling af luftstrømmen. Gennem honeycomb-designet, som ses i bunden af tilbehøret, retter strukturen luftstrømmen til en jævn fordeling i hele filterholderens længde.

*Sammenlignet med Dyson Round Volumising Brush

Kan jeg bruge Large Round Volumising Brush til enhver hårtype?

Large Round Volumising Brush er konstrueret og testet på alle hårtyper. Vores ingeniører udviklede og prøvede adskillige prototyper med forskellige børstehårlængder, tykkelser og tætheder, før de fandt det optimale design til alle hårtyper og længder. Start med nyvasket, ikke-filtret hår. Udfiltrér dit hår ved hjælp af Airwrap™ Firm Smoothing Brush eller Wide-Tooth Comb-tilbehøret. Placér Large Round Volumising Brush, og skab spænding ved at rotere børstehårene for at udglatte hårets længde. Gentag, indtil håret er tørt.

Vil de nye tilbehørsdele være kompatible med den tidligere Dyson Airwrap™ multistyler?

Tilbehøret er fuldt ud kompatibelt med de tidligere Dyson Airwrap™ multistylere.