Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson ventilatorer og varmeblæsere

Dyson ventilatorer og varmeblæsere

Dysons ventilatorer og varmeblæsere tilbyder hurtig opvarmning såvel som afkølende luftstrøm. Gennem avanceret Air Multiplier™- teknologi, der kraftigt mindsker turbulensen, er Dysons ventilatorer nu op til 75 % mere støjsvage¹ end den tidligere generation. Opdag vores brede udvalg af ventilatorer og varmeblæsere til gulv og skrivebord.

Dyson Purifier Hot+Cool™ luftrenser/ventilator/varmeblæser

3 i 1: Luftrenser, ventilator og varmeblæser. Renser luften i hele rummet.³ Varmer og køler.

Opfanger gasser, forurenende stoffer og allergener. Registrerer og viser automatisk luftkvaliteten i realtid.

Kan kobles til Dyson link-appen. Til større arealer.

Indhold i kassen

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Filter

 • Fjernbetjening

  Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

Ikke på lager p.t.
  5 290 kr
  Få mere at vide

  Dyson Cool™ Tower ventilator

  Kølende ventilator.

  Bladløs søjleventilator for en kraftig, kølende luftstrøm.

  1 stk. tilbehør inkluderet

  Se alle Skjul Klik for at få mere at vide

  Fjernbetjening

  Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

   2 590 kr
   Få mere at vide

   Dyson Pure Cool™ Link Tower luftrenser/ventilator

   2 i 1: Luftrenser og ventilator.

   Registrerer og opfanger automatisk allergener, forurenende stoffer og gasser. Viser luftkvalitet i realtid i Dyson Link-appen.

   Renser luften, mens den køler dig.

   1 stk. tilbehør inkluderet

   Se alle Skjul Klik for at få mere at vide

   Fjernbetjening

   Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

    3 190 kr
    Få mere at vide

    Kølende ventilatorer til dit hjem

    Vi tilbyder et bredt sortiment af ventilatorer, der sørger for at sprede kølende luft i rummet. Takket være den unikke Dyson-teknologi spredes luften hurtigt og du kan nyde et behageligt indendørsmiljø på varme sommerdage i både soveværelse og arbejdsrum.

    Varmeblæsere for effektiv rumopvarmning

    Vores varmeblæser med termostat måler temperaturen i rummet og sørger for, at luften når din ønskede måltemperatur, samt opretholder den. Dette er både energieffektivt og smart. Dysons varmeblæser slukker automatisk, hvis den vælter og har ingen synlige varmeelementer, som du eller nogen i din nærhed kan brænde sig på. Desuden holder den temperaturen under brændpunktet for støv, hvilket gør, at du slipper for bekymrende lugt.

    Støjsvage ventilatorer, der ikke forstyrrer nattesøvnen

    En del ventilatorer er støjsvage, men ineffektive. Andre er kraftfulde, men højlydte. Dysons ventilatorer er både støjsvage og kraftfulde. Det er lykkedes vores ingeniører at mindske turbulensen i hele maskinen ved at lede luftstrømmen på en mere effektiv måde. Ventilatorerne har ingen blade, hvilket minimerer lydniveauet og gør dem også sikre for børn. Endvidere er motorlyden og vibrationerne isoleret og mindsket væsentligt.

    Takket være Air Multiplier™ -tekologien er vores ventilatorer op til 75 % mere støjsvage og bruger 40 % mindre strøm - og giver stadig en kraftfuld luftstrøm. Lad ventilatoren flytte ind i soveværelset på de varme sommernætter og du kan fortsætte med at sove godt.

    3-i-1 – Ventilator, varmeblæser og luftrenser i et produkt

    Er på du jagt efter en ventilator, der kan rense luften, afkøle og opvarme rummet? Dyson Pure Hot + Cool™ er vores luftrensende varmeblæser, der også kan afkøle dig på varme sommerdage. Helt enkelt 3 produkter i 1! Nyd varmende, afkølende og luftrensende egenskaber, og betjen varmeblæseren via Dyson Link-appen eller med fjernbetjeningen. Udforsk hele vores udvalg af luftrensende ventilatorer her.

    • 1 I forhold til tidligere generation.

    Køb direkte fra os, der har skabt den.