Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

Dysons online dataadgangspolitik

Sidst opdateret: 6. juni, 2018

Dyson er forpligtet til at levere et websted, der er tilgængeligt for det bredest mulige publikum. Vi stræber konsekvent efter at opretholde et højt niveau inden for brugervenlighed på vores websted, og det sker i henhold til branchestandardens retningslinjer for dataadgang. For at kunne validere vores arbejde samarbejder vi med uafhængige testudbydere inden for dataadgang.

Vi bestræber os på at overholde niveau A i World Wide Web Consortium (W3C) Web Content Accessibility Guidelines 2.0. Disse forklarer, hvordan man dels gør webindholdet mere tilgængeligt for handicappede og dels hjælper med at gøre internettet mere brugervenligt for alle.

Har du problemer med at få adgang til vores indhold?

Vi er klar over, at vi stadig står over for udfordringer med at tilbyde et fuldt tilgængeligt websted, så vi arbejder aktivt med at forbedre følgende problemer:

1. Dyson er forpligtet til at levere tilgængelige PDF-filer til nye dokumenter og nye produkter. Hvis du støder på en ikke-tilgængelig PDF-fil et eller andet sted på hjemmesiden, bedes du kontakte os på telefon 1-877-397-6622 eller via  service@dysoncanada.ca for et alternativt format. Vi hjælper dig hellere end gerne med dette.

2. Vi er opmærksomme på, at der kan være et problem med at få adgang til vores videoafspiller. Dette resulterer i, at skærmlæsere og dem, der udelukkende benytter et tastatur, har svært ved at få adgang til de forskellige funktioner. Videoen kan dog afspilles samt sættes på pauses. Vi arbejder på at løse problemet.

3. Vi ved, at nogle af videoerne ikke har billedtekster eller lyd. Hvis du har svært ved at få adgang til indholdet i videoen, bedes du kontakte Dyson på telefon 1-877-397-6622 eller via e-mailadressen service@dysoncanada.ca.

4. Der er et par områder på webstedet, der kopierer ID'et for nogle elementer. Disse er testet og bør ikke have nogen indflydelse på den aktuelle browser- eller skærmlæserfunktion.

5.Vi har gjort brug af looping-animationer på hele siden til at beskrive den teknologi, der anvendes i vores produkter. Hvis du finder disse distraherende, kan du sætte animationen på pause ved at aktivere animationslåsen (Animation Lock).

Hvis du oplever problemer med at få adgang til vores websted, ønsker yderligere oplysninger om Dysons dataadgangsstandarder eller ønsker at give os feedback, bedes du kontakte os på telefon 1-877-397-6622 eller via  service@dysoncanada.ca.

Ekspert-kundeservice, 6 dage om ugen.

80705843

Mandag til fredag: Kl. 08.00-19.00, EST

Lørdag: Kl. 09.00-17.00, EST

Direkte fra Dyson

Gratis 2 års garanti

En 2 års garanti aktiveres automatisk uten kostnad på produkter innen luftbehandling, hårpleie og ledningsfrie støvsugere. Dyson støvsugere med ledning og belysning dekkes av en 5-års garanti.

Gratis fleksibel levering

Gratis fleksibel levering til hjemmet eller afhentningssted

Gratis retur 

Penge tilbage-garanti

60-dages penge tilbage-garanti.

Det er OK, hvis du har fortrudt dit køb. Du kan returnere produktet i løbet af 60 dage fra det øjeblik, du har modtaget det. Vi modtager gerne dit returprodukt, selvom du har brugt det. Det skal blot returneres i den originale emballage.

Hvis dit produkt er defekt og skal returneres, bedes du ringe til vores support.

Vær opmærksom på at nævnte returpolitik gør sig kun gældende ved køb direkte igennem Dyson på www.dyson.dk eller i officielle Dyson butikker.

Gratis afbetalinger

Prøv nu, betal senere