Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Silhuet af Dysons produkter

Identificering af kopiprodukter og falske websteder

Har du mistanke om, at du er stødt på en falsk Dyson-hjemmeside eller et Dyson-kopiprodukt? Her får du en vejledning til, hvordan du skal forholde dig i disse situationer.

Vejledning og support

Der findes desværre uautoriserede forhandlere, der vælger at kopiere en teknologi, der ellers kan tage år at udvikle og teste til punkt og prikke. Hos Dyson er vi klar over, at der eksisterer forfalskede udgaver af et lille antal af vores produkter. Disse er ikke blevet testet i henhold til Dysons normale høje sikkerhedsstandarder og er derfor ikke sikre at bruge. Der eksisterer også falske hjemmesider, der foregiver at være en Dyson-hjemmeside. Dyson har nul tolerance over for forfalskninger eller efterligninger, men det kan tage tid at identificere og håndtere disse sager, så vær på vagt.

Jeg har modtaget et Dyson-produkt og har en mistanke om, at det er forfalsket. Hvad skal jeg gøre?

Vil du sikre dig, at du har købt et ægte Dyson-produkt, bør du købe det gennem Dysons officielle hjemmeside, i en af vores officielle Dyson-butikker eller hos en autoriseret forhandler. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit produkt er ægte, bedes du kontakte Dysons kundeservice,, der kan vejlede dig.

Hvis du har modtaget et kopiprodukt, der ikke kommer fra Dyson, kan vi desværre ikke tilbyde service på det, ligesom vi ikke kan refundere købet eller foretage en ombytning. Vi opfordrer dig til at bede om en tilbagebetaling fra leverandøren, betalingstjenesten (såsom PayPal) eller din kreditkortudbyder. Dyson kan muligvis hjælpe dig ved at udstede et dokument, der bekræfter, at maskinen er en forfalskning. Vi kan også bekræfte, at den pågældende hjemmeside ikke er en officiel Dyson-hjemmeside. Hvis dette bliver aktuelt, kan du altid kontakte os.

Jeg er stødt på en hjemmeside eller annonce, der sælger nedsatte Dyson-maskiner. Er den ægte?

Vi kender til et antal falske hjemmesider, der foregiver at være officielle Dyson-hjemmesider, og som tilbyder Dysons produkter, ofte til en nedsat pris. Disse hjemmesider leverer muligvis et kopiprodukt – eller en anden maskine end den, du har bestilt, hvis de da overhovedet leverer produktet. Vi kan ikke autentificere Dyson-produkter eller hjemmesider, før du har gennemført et køb. Vil du undgå skuffelser, bedes du derfor købe dit produkt direkte på Dyson.com. Den officielle Dyson-side vil da videresende dig til den gældende regionale side. Befinder du dig i Danmark, vil du f.eks. blive sendt videre til Dyson.dk. Som med al online handel er det vigtigt at være forsigtig og kun købe produkter fra pålidelige, sikre sider. Det er en god idé at tjekke, hvorvidt hjemmesidens URL er Dyson.com eller en lokal variant heraf. Ønsker du yderligere vejledning, kan du kontakte Dysons kundeservice.

Falske hjemmesider markedsføres ofte gennem annoncer på de sociale medier, såsom Instagram og Facebook. Falske annoncer og falsk sponsoreret indhold vil typisk anvende originalt billed- eller videomateriale fra Dyson for at narre kunden til at tro, at der er tale om originalt indhold, ligesom der muligvis tilbydes særlige rabatter. Ofte vil de indeholde et link til en falsk hjemmeside. En officiel markedsføring fra Dyson på de sociale medier vil videresende dig til dyson.com, så du kan købe vores produkter gennem den officielle hjemmeside.

Hvad stiller Dyson op mod forfalsket teknologi og falske hjemmesider?

Som en verdensomspændende teknologivirksomhed er Dyson dedikeret til at udarbejde effektive og driftssikre maskiner af en høj kvalitet, ligesom vi ønsker at sikre vores kunder en enkel og sikker oplevelse, når de handler online hos os. Dyson har programmer, der identificerer og fjerner falske hjemmesider og annoncer for kopiprodukter. Der skrides til handling over for alle, der sælger disse kopiprodukter.