Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Wide-tooth comb attachment
Dyson Airwrap Logo

Wide-tooth comb-tillbehör

Konstruerat för lockigt och krulligt hår.

Reder ut och förlänger håret medan det torkar.

Ikke på lager p.t.
333 kr

Woman styling hair with Dyson Airwrap styler

Strækker og forlænger

Det nye Wide Tooth Comb-tilbehør til krøllet hår er designet til at strække og forlænge håret, mens det tørrer.

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.