Velkommen til Dyson Support

Guider og manualer

Sådan får du det bedste ud af din Dyson-maskine.

Se alle guides og manualer

Reservedele og tilbehør

Ægte Dyson-dele holder din maskine kørende.

Finde reservedele og tilbehør

Reservebatterier

Køb alle rensefiltre

Fejlfinding

Vores trin for trin-værktøj hjælper dig med at få din maskine til at fungere på ny.

Start fejlfinding

Reparationer og tjenester

Inkluderer arbejdskraft og reservedele, hvor det er nødvendigt.

Book reparation eller tjenester

Dyson Demo-butik

Besøg gerne en af vores butikker, så du på egen hånd kan opleve vores teknologi.

Besøg en Dyson Demo-butik

Leveringsinformation og returneringer

Se leveringsinformation, tidsplaner, gebyrer og returneringer.

Se leveringsinformation

Aktivér din garanti

Du kan få en support, der er skræddersyet til netop dig samt eksklusive ejerfordele og mere, når du registrerer din maskine.

Online support

Live chat

Brug knappen Live chat nederst til højre på din skærm for at tale direkte med en Dyson-ekspert.

Sociale medier

Twitter: @askdyson

YouTube: youtube.com/dyson

For erhvervskunder

Hvis du er en virksomhed/professionel kunde, bedes du venligst oplyse nedenstående oplysninger, så vi kan give dig en skræddersyet support.

Kontakt os

Ring til os på +45 80705002

E-mail os på ServiceProfessional@dyson.dk

Registrér en maskine

Aktivér garantien for din håndtørrer eller lampe.

Registrér en maskine

Installation og specifikationer

Udforsk de tekniske specifikationer og installationsvejledninger.

Se maskinspecifikationer