Nærbillede af Styling Concentrator

Styling concentrator

Styl dit hår en sektion ad gangen med en præcis og kontrolleret luftstrøm.

257 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Dyson Styling Concentrator i brug

Dyson Styling Concentrator: Luftstrøm dér, hvor du har behov for det.

Dyson Styling Concentrator producerer en højhastighedsluftstrøm, der er perfekt til styling. Eftersom luftstrømmen er fokuseret, kan du style én sektion ad gangen – uden at forstyrre resten af håret.