Soft cleaner head

Fluffy™-mundstykke

Designet til hårde gulve. Mundstykket suger fint støv og større mængder snavs op samtidigt.

Designet til at passe til Dysons støvsugere COMPATIBILITY.

Ikke på lager p.t.
710 kr
Dyson

Direct-drive motor

Direct-drive motoren er placeret inde i rullehovedet, der gør det muligt at rengøre i hele bredden. Du opnår dermed en kant til kant-rengøring.

Dyson

Unik mundstykke-konstruktion

I stedet for en børstestang med børster bruger det bløde rullehoved en rulle til at opfange støv og snavs samtidigt.

Dyson

Skånsomt mod hårde gulve, hårdt mod snavs.

Det blødt vævede nylon omslutter snavset, mens antistatiske kulfiberfilamenter fjerner det fine støv fra hårde gulve.