Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson

Direct-drive motor

Direct-drive motoren er placeret inde i rullehovedet, der gør det muligt at rengøre i hele bredden. Du opnår dermed en kant til kant-rengøring.

Dyson

Unik mundstykke-konstruktion

I stedet for en børstestang med børster bruger det bløde rullehoved en rulle til at opfange støv og snavs samtidigt.

Dyson

Skånsomt mod hårde gulve, hårdt mod snavs.

Det blødt vævede nylon omslutter snavset, mens antistatiske kulfiberfilamenter fjerner det fine støv fra hårde gulve.