Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Small Round volumising brush

Woman styling her hair with the Dyson Airwrap Styler.

Se hvad du kan opnå

Se hvordan du kan få flotte resultater, hver gang du styler håret med Airwrap™ Small round volumising brush.

Intelligent heat control.

Intelligent varmekontrol

En glasperle-termistor måler temperaturen på luftstrømmen over 40 gange hvert sekund. Den overfører data til maskinens mikroprocessor, der intelligent styrer varmeelementet for at sikre, at temperaturen altid forbliver under 150 ° C.

Woman using Dyson Airwrap smoothing brush

Lær mere om Dyson Airwrap™ styler

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.