20mm Airwrap barrels

20mm Airwrap ™ lange barrels

Konstrueret til at lave krøller der holder længere i fint hår, og strammere krøller i alle hårtyper.

Ikke på lager p.t.
265 kr

Woman styling hair with Dyson Airwrap styler.

Se hvad du kan opnå

Se hvordan du kan få flotte resultater, hver gang du styler håret med 20 mm Airwrap™ barrels.

The Coanda effect wrapping hair on barrel.

Tiltrækker håret rundt om spolen.
Benytter luft.

Dyson Airwrap™ styler er drevet af Dyson digitalmotor V9 og udnytter et aerodynamisk fænomen kaldet Coanda-effekten til at tiltrække og vikle hår rundt om spolen for dig.

Woman using Dyson Airwrap smoothing brush

Lær mere om Dyson Airwrap™ styler