LED-Fugendüse

Rørspalteværktøj med lys

Spalteværktøj med LED-lamper lader dig nå helt ind i de mørke kroge, og se hvor du rengør.

Udviklet til at passe til Dyson V11™, Cyclone V10™, V8™ and V7™-støvsugere.

373 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

LED-Fugendüse

Støvet kan ikke gemme sig

LED-lys reflekteres langs to rør til enden af værktøjet, hvor en tekstureret blænder spreder et jævnt, fakkellignende lys for at kaste lys på støv og snavs.

Når du skal rengøre…

Mellemrum mellem møbler     Mellemrum i sofaer     Bilinteriør

Teknologi

Light-pipe crevice tool cleaning a tight space

Rengør områder, der er svære at nå

Konstrueret til at nå op til 225 mm ind i trange, smalle rum så små som 19,2 mm.

Light-pipe crevice tool's vents

Hver en detalje er overvejet

Præciseret udluftning beskytter motoren mod blokeringer og forhindrer, at værktøjet klæber til overflader.

Rørspalteværktøj med lys

Kompatible Geräte

Dyson V11™     Dyson Cyclone V10™     Dyson V8™     Dyson V7™    Dyson Digital Slim™ Staubsauger

LED-Fugendüse

Stadig på udkig efter det rigtige tilbehør til dig?