40 mm Airwrap™ lange børstehoveder

Løse krøller og bølger til længere hår.

250 kr
Model med voluminøse bølger og krøller

Løse krøller eller bølger

Det bredere 40 mm lange Airwrap™-stylingtilbehør benytter Coanda-effekten til at skabe og fiksere løse krøller eller bølger i længere hår. Det længere stylingtilbehør er designet med en såkaldt "flow-vinge geometri", der vikler håret samt krøller den fulde længde af håret ved hjælp af Coanda-effekten.

Lignende værktøjer

• Ny

30mm Airwrap ™ lange børsteruller

De 30 mm Airwrap ™ lange børsteruller benytter Coanda-effekten til at skabe og sætte voluminøse krøller eller bølger i længere hår.

• 40mm Airwrap™ børstehoveder

Det bredere 40 mm lange Airwrap™-stylingtilbehør bruger Coanda-effekten til at skabe løse krøller eller bølger.

• Ny

Lille blød udglatningsbørste

Den lille glattebørste er konstrueret til let at style kortere hår og pandehår.

Lær mere om tilbehør til Dyson Airwrap™ Styler