Dyson Detangling Comb

Detangling comb

Udviklet med brede, polerede tænder for at udrede håret med minimal friktion.

250 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Dyson Detangling Comb

Detangling comb

Detangling comb fra Dyson, der er udviklet med brede, polerede tænder, der nemt glider gennem vådt og tørt hår – udredning med minimal friktion.

Hårtørreren Dyson Supersonic™ medfølger ikke.