Nærbillede af Professional Concentrator

Professionel concentrator

Ekstra Professional Concentrator til hårtørreren Dyson Supersonic™-hårtørrer.

169 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Professionel Concentrator i brug

Stykke for stykke

Style dit hår en sektion ad gangen med en præcis kontrolleret luftstrøm. Du behøver ikke at bekymre dig om at forstyrre resten.