Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
30 mm langt Airwrap™-stylingtilbehør

30mm Airwrap™ børstehoveder

Det mindre 30 mm lange Airwrap™-stylingtilbehør bruger Coanda-effekten til at lave krøller eller bølger med masser af volumen.

In stock
250 kr

30mm Airwrap™ børstehoveder med model med krøllet hår

Voluminøse krøller eller bølger.

Det 30 mm lange Airwrap™-stylingtilbehør anvendes til at skabe voluminøse krøller eller bølger. Designet indbefatter en såkaldt "flow-vinge"-geometri, der tiltrækker håret, vikler det rundt om stylingtilbehøret og krøller håret ved hjælp af Coanda-effekten. Du får et stylingpar med stylingtilbehør, der fungerer henholdsvis med uret og mod uret, så du kan skabe symmetriske krøller. Med kølige spidser, så de er sikre at fjerne.

Lignende værktøjer

 • Ny

  30mm Airwrap ™ lange børsteruller

  De 30 mm Airwrap ™ lange børsteruller benytter Coanda-effekten til at skabe og sætte voluminøse krøller eller bølger i længere hår.

 • Ny

  40 mm Airwrap™ lange børstehoveder

  De bredere 40 mm Airwrap ™ lange børsteruller benytter Coanda-effekten til at skabe og sætte løse krøller eller bølger i længere hår.

 • Ny

  Lille blød udglatningsbørste

  Den lille glattebørste er konstrueret til let at style kortere hår og pandehår.

Lær mere om tilbehør til Dyson Airwrap™ Styler

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.