Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson

Pastellyserødt etui

Pastellyserødt etui udviklet af James Dyson til fremvisning af din hårtørrer Dyson Supersonic™.

Ikke på lager p.t.
501 kr
Dyson

Pastellyserødt etui

Dette etui til hårtørreren Dyson Supersonic™ er udviklet af James Dyson. Det er holdt i en sart lyserød farve og er polstret med et blødt stof samt sikret med en magnetisk lås.

Hårtørreren Dyson Supersonic™ medfølger ikke.

Passer også til disse maskiner

Det er ikke alle maskiner, som er med i de viste serier

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.