Sådan udskiftes dit filter

Følg instruktionerne til din maskines betjeningsvejledning for at skifte dit filter. Maskinen skal altid være frakoblet, før du skifter dit filter.

Nemt at skifte filter
Klik blot det gamle filter af og det nye på.

Viser filterets levetid
Viser den resterende levetid på begge filtre. Så du ved, hvilket du skal udskifte, og hvornår.

360˚ glas HEPA-filter
9 meter borosilikatmikrofiber, der er foldet over 238 gange for at opfange 99,95% partikler helt ned til 0,3 mikrometer.

Aktiveret kulfilter
Tris-imprægneret kulstofgranulater opfanger gasser såsom formaldehyd, benzen og nitrogendioxid.

Certificeret som astma og energivenlig
Dysons luftrensende ventilatorer er certificeret som astma- og allergivenlig af Asthma and Allergy Foundation of America.