Dyson Complete rengøringssæt med quick release-mekanisme

Fjern støv, snavs og allergener i hele hjemmet med dette sæt med tre Dyson støvsugerværktøjer.

Ikke på lager p.t.
418 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Flexi-spalteværktøj i bilen

Flexi-spaltemundstykke

Forlænger og bøjer. Til steder, der er svært tilgængelige i dit hjem og din bil.

Up-top adapter over skab

Up-top adapter

Drejer og låser i forskellige vinkler for at sikre en effektiv rengøring i højtliggende områder i dit hjem.

Madrasværktøj på madrasser

Madrasværktøj

Designet til at fjerne støv og allergener fra madrasser, puder og polstrede genstande.