Reservebatteri til støvsugeren Dyson V6™

Vi anbefaler, at du følger vores online fejlfindingsguide, inden du foretager et køb, så du sikrer dig, at du rent faktisk har brug for et reservebatteri. Klik på Fejlfinding i toppen af denne side.

577 kr

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Sådan monteres reservebatteriet til støvsugeren Dyson V6™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

Udskiftning af batteri til Dyson V6™