Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Blød mini-støvbørste med quick release-mekanisme

Blød mini-støvbørste med quick release-mekanisme

Nem støvsuger, der letter din rengøring. De bløde børstehår løfter støv og allergener fra flade overflader og møbler.

Ikke på lager p.t.
209 kr
Blød mini-støvbørste med quick release-mekanisme i bil

Fordeler sugeevnen på ensartet vis.

Den koniske form kanaliserer luftstrømmen og fordeler trykket over hele børstelængden.

Blød mini-støvbørste med quick release-mekanisme i bil

Skånsom på sarte overflader.

De bøjelige børstehår er fordelt med større afstand foran, for at forhindre forhindringer og for forsigtigt at fjerne støv fra sarte områder.

Passer også til disse maskiner

Det er ikke alle maskiner, som er med i de viste serier

Kun Dyson giver dig:

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.