Nærbillede af stiv mini-børste med quick release-mekanisme

Stiv mini-børste med quick release-mekanisme.

Til rengøring af grove eller slidstærke tæpper, dørmåtter og områder med høj trafik i dit hjem og din bil.

Ikke på lager p.t.
209 kr
Stiv børste med quick release-mekanisme, der fjerner et fodaftryk

Stive nylonbørstehår.

Stive børstehår til at fjerne indtørret jord og snavs.

Stiv børste med quick release-mekanisme, der fjerner et poteaftryk på et tæppe

Leder snavs ind i luftstrømmen.

De vinklede børstehår skaber en svirpende bevægelse, der frigiver jord fra tæppet og direkte ind i luftstrømmen.