Nærbillede af Dysons diffuser

Diffuser

Fordeler luften ensartet rundt om dine krøller for at mindske krusninger.

Ikke på lager p.t.
334 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Dysons diffuser, der er i brug

Dyson Diffuser: Naturlig tørring, der accelereres

Dysons diffuser er udviklet til at fordele luften på ensartet vis rundt om hver enkelt krølle. Dette stimulerer en naturlig tørring, hvilket hjælper med at reducere krusninger, så man opnår en forbedret definition.