Dyson Styling Concentrator

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Dyson Styling Concentrator

Dyson Styling Concentrator: Luftstrøm dér, hvor du har behov for det

Dyson Styling Concentrator producerer en højhastighedsluftstrøm, der er perfekt til styling. Eftersom luftstrømmen er fokuseret, kan du style en sektion ad gangen – uden at forstyrre resten af håret.

PLAY