Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Nærbillede af trappeværktøjet

Trappeværktøj

Ekstra trappeværktøj til din Dyson-støvsuger.

27 kr
Trappeværktøj i brug

Kan komme rundt på besværlige steder

Et lille værktøj, som opsamler støv fra svært tilgængelige områder såsom trapper, bag radiatorer og persienner.

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.