Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Reach under-værktøj
Reach under-værktøj i bilens midterkonsol

Fleksibel forlængerslange af gummi.

Bøjer sig rundt om hjørner for at fjerne støv fra besværlige områder. Redesignet til at forlænge 27% længere end den forrige variant.

Reach under-værktøj på paneler

Anti-block indsugning.

Fordelt over værktøjshovedet for at forhindre større fremmedlegemer i at blokere sugeevnen.

Reach under-værktøj bag radiator

Paddle head-design

Lav profil til at passe ind i trange områder med større overfladedækning.

Direkte fra Dyson