Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Dyson trappeværktøj

Trappeværktøj

Sikrer en nemmere rengøring på trapper. Med velourstrimler der fanger hår, og en følsom kant, der løfter og trænger ind i tæppet.

Ikke på lager p.t.
30 kr
Dyson trappeværktøj på trapper

Nem at skubbe.

Luftstrømmen blæser huller for at undgå klæbning. Til betræk og korthårede tæpper.

Passer også til disse maskiner

Det er ikke alle maskiner, som er med i de viste serier

1. Dyson Small Ball Multi Floor støvsuger

1. Dyson DC51 Multi Floor støvsuger
  2. Dyson DC51 ErP Multi Floor støvsuger