Groomingværktøj
Groomingværktøj demonstration

Fanger løse hår.

Børster og fjerner løse hår fra din hund direkte ind i støvsugeren. Så du er fri for at få dem på dig eller sprede dem rundt i lokalet.

Model og hund, der anvender Dysons groomingværktøj

Den ideelle makker.

Pelsplejen er hurtig og komfortabel for din hund.

Skematisk luftstrøm

Fjerner allergener undervejs.

De døde hudceller fanges med hvert børstestrøg – så de fjernes øjeblikkeligt uden at sprede sig i hele hjemmet.

Alle funktioner

• Ingen besværlige knapper eller drejemekanismer
    Justér børstelængden, og skift mellem groom, self-clean og self-store mode via en simpel tommelfingerkontrol.

• Fleksible børster
    De 364 børstestrå har en vinkel på 35° og bøjes til en lodret position, når du børster. Så de trænger ned i din hunds pels for at fange de løse hår.

• Til mellem- til langhårede hunde
    Designet til voksne hunde med længere hår.