Groomingværktøj

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Groomingværktøj demonstration

Fanger løse hår.

Børster og fjerner løse hår fra din hund direkte ind i støvsugeren. Så du er fri for at få dem på dig eller sprede dem rundt i lokalet.

Model og hund, der anvender Dysons groomingværktøj

Den ideelle makker.

Pelsplejen er hurtig og komfortabel for din hund.

Skematisk luftstrøm

Fjerner allergener undervejs.

De døde hudceller fanges med hvert børstestrøg – så de fjernes øjeblikkeligt uden at sprede sig i hele hjemmet.

Alle funktioner

Ingen besværlige knapper eller drejemekanismer
Justér børstelængden, og skift mellem groom, self-clean og self-store mode via en simpel tommelfingerkontrol.

Fleksible børster
De 364 børstestrå har en vinkel på 35° og bøjes til en lodret position, når du børster. Så de trænger ned i din hunds pels for at fange de løse hår.

Til mellem- til langhårede hunde
Designet til voksne hunde med længere hår.