Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Nærbillede af forlængerslange.

Forlængerslange.

Kombineres med andre Dyson-værktøjer for at give en længere rækkevidde.

Ikke på lager p.t.
292 kr
Mand, der bruger forlængerslangen til at rengøre gulvet i sin bil.

Kan forlænges op til 61 cm.

Gør det muligt at rengøre i dybden i trange eller lave områder rundt omkring i dit hjem og i bilen.

Passer også til disse maskiner

Det er ikke alle maskiner, som er med i de viste serier

  1. Dyson DC16 Issey Miyake + Dyson støvsuger
  2. Dyson DC16™ støvsuger (Jern/Gul) (renoveret)
  3. Dyson DC16 Animal Pro støvsuger

  1. Dyson DC24 Multi Floor støvsuger

  1. Dyson DC30™ støvsuger

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.