Nærbillede af forlængerslange.

Forlængerslange.

Kombineres med andre Dyson-værktøjer for at give en længere rækkevidde.

Ikke på lager p.t.
292 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Mand, der bruger forlængerslangen til at rengøre gulvet i sin bil.

Kan forlænges op til 61 cm.

Gør det muligt at rengøre i dybden i trange eller lave områder rundt omkring i dit hjem og i bilen.

Det er ikke alle maskiner, som er med i de viste serier

1. Dyson DC16 Issey Miyake + Dyson støvsuger
  2. Dyson DC16™ støvsuger (Jern/Gul) (renoveret)
  3. Dyson DC16 Animal Pro støvsuger

1. Dyson DC24 Multi Floor støvsuger

1. Dyson DC30™ støvsuger