/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Skånsom på sarte overflader

Blød støvbørste.

De bøjelige børstehår er fordelt med større afstand foran, for at forhindre forhindringer og for forsigtigt at fjerne støv fra sarte områder.

Flexi-spalteværktøj i brug

Flexi-spaltemundstykke.

Forlænger og bøjer. Til steder, der er svært tilgængelige i dit hjem og din bil.

Madrasværktøj, der anvendes på en seng

Madrasværktøj.

Fordele sugeevnen langs hele mundstykket. Opfanger støvmider, hudcellerne de lever af, samt allergenerne, de efterlader.

• Blød støvbørste
  • Flexi-spalteværktøj
  • Madrasværktøj