Blød støvbørste

Nem støvsuger, der letter din rengøring. De bløde børstehår løfter støv og allergener fra flade overflader og møbler.

209 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Blød støvbørste på persienne

Skånsom på sarte overflader.

De bøjelige børstehår er fordelt med større afstand foran, for at forhindre forhindringer og for forsigtigt at fjerne støv fra sarte områder.

Blød støvbørste på lampeskærm

Indbygget beskyttelse.

En central filtstrimmel sikrer, at den er blid mod skærme og pudsede overflader.

Blød støvbørste og forlængerslange på bilens instrumentbræt

Fordeler sugeevnen på ensartet vis.

Den koniske form kanaliserer luftstrømmen og fordeler trykket over hele børstelængden.