Dyson rengøringssæt til bil

Fjern støv, snavs og allergener indvendigt i bilen med dette sæt, der indeholder tre af Dysons støvsugerværktøjer.

Ikke på lager p.t.
501 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Flexi-spaltemundstykke

Flexi-spaltemundstykke

Forlænger og bøjer. Til de steder, der er svært tilgængelige i dit hjem og din bil.

Grundig snavsebørste

Grundig snavsebørste

Fjern indgroet snavs i bilen med denne stive børste. Perfekt til områder med høj traffik.

Tangle-free turbineværktøj

Tangle-free turbineværktøj

Det eneste turbineværktøj, der ikke skaber sammenfiltring. Modroterende hoveder med børster til at fjerne hår fra bilens gulv og sæder.