Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson rengøringssæt til bil
Blød støvbørste

Blød støvbørste

Bløde børstehår til en skånsom afstøvning i bilen. Ideelt valg til flade overflader og bilens instrumentbræt.

Grundig snavsebørste

Grundig snavsebørste

De vinklede børstestrå skaber en svirpende bevægelse, der frigiver jord fra tæppet og direkte ind i luftstrømmen.

Forlængerslange

Forlængerslange

Bøjer og strækker sig op til 1,2 m. Så du kan nå ind i skjulte hjørner og dybt under sæder.

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.