Dyson rengøringssæt til bil

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Blød støvbørste

Bløde børstehår til en skånsom afstøvning i bilen. Ideelt valg til flade overflader og bilens instrumentbræt.

Grundig snavsebørste

Grundig snavsebørste

De vinklede børstestrå skaber en svirpende bevægelse, der frigiver jord fra tæppet og direkte ind i luftstrømmen.

Forlængerslange

Forlængerslange

Bøjer og strækker sig op til 1,2 m. Så du kan nå ind i skjulte hjørner og dybt under sæder.