Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Nærbilledet viser et eksempel på, hvor dit batteri adskiller sig fra batteri D.

Udskiftning af støvsugerbatteri D i Dyson V8™

Før du køber et nyt batteri, skal du sørge for, at dette batteri er dét, der skal anvendes til din Dyson V8™ støvsuger. Du kan se det, når du har taget batteriet ud af støvsugeren. Hvis dit batteri har et beslag som vist på billedet, skal du fortsætte med dit køb nedenfor. Hvis dit batteri ikke har et beslag som vist på billedet, skal du købe batteri E via linket længere nede på siden.

Ikke på lager p.t.
740 kr