Nærbilledet viser et eksempel på, hvor dit batteri adskiller sig fra batteri E.

Udskiftning af støvsugerbatteri E i Dyson V8™

Før du køber et nyt batteri, skal du sørge for, at dette batteri er dét, der skal anvendes til din Dyson V8™ støvsuger. Du kan se det, når du har taget batteriet ud af støvsugeren. Hvis dit batteri har et beslag som vist på billedet, skal du fortsætte med dit køb nedenfor. Hvis dit batteri ikke har et beslag som vist på billedet, skal du købe batteri D via linket længere nede på siden.

701 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Sådan monteres reservebatteriet i støvsugeren Dyson V8™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

Udskiftning af batteriet til Dyson V8™

Dyson V8™ ledningsfri støvsuger. Nærbilledet viser et eksempel på, hvor du finder dit serienummer.

Kompatible maskiner

Støvsugerne Dyson V8 gør brug af to forskellige batterityper. Hvis de første tre cifre i dit serienummer indeholder YH5, skal du købe batteri D. Du kan købe batteriet ved at klikke på linket herunder.

Eksempel: YH5-EU-XXXXXXX

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.