Nærbilledet viser et eksempel på, hvor dit batteri adskiller sig fra batteri E.

Sådan monteres reservebatteriet i støvsugeren Dyson V8™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

• Udskiftning af batteriet til Dyson V8™

Dyson V8™ ledningsfri støvsuger. Nærbilledet viser et eksempel på, hvor du finder dit serienummer.

Kompatible maskiner

Støvsugerne Dyson V8 gør brug af to forskellige batterityper. Hvis de første tre cifre i dit serienummer indeholder YH5, skal du købe batteri D. Du kan købe batteriet ved at klikke på linket herunder.

Eksempel: YH5-EU-XXXXXXX

Ægte Dyson-dele

Kun ved at bruge ægte Dyson-dele sikrer du, at din maskine fortsætter med at arbejde som tilsigtet, og at din garanti forbliver intakt. Derudover kommer hver del eller værktøj med 12 ¨måneders garanti.