Fast glattebørste

Takket være faste børstehår, der er konstrueret til at kontrollere kruset og krøllet hår, giver den faste smoothing brush en lettere stil med mindre krusninger og færre strittende hårstrå.¹

250 kr

Fast udglatningsbørste med en model med glat hår

En glattere stil med mindre kruset hår.¹

Med faste børstehår, der er konstrueret til at udglatte og kontrollere uregerligt og kruset hår. Den faste smoothing brush leder luft langs hårstråene for at efterligne en stylists føntørringsteknik. For en glattere stil med mindre kruset hår og færre strittende hår.¹ Og med en Cool Wall-teknologi for sikker fjernelse.

Direkte fra Dyson

¹ vs. ubehandlet hår.