Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Nærbillede af up-top adapter

Up-top adapter med quick release-mekanisme

Drejer og låser i forskellige vinkler for at sikre en effektiv rengøring i højtliggende områder i dit hjem.

129 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

 

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

 

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.