Nærbillede af det leddelte gulvværktøj med quick release-mekanisme til hårde gulve

Quick-release artikulerende værktøj til hårdt gulv

Drejeligt børstehoved med en ultra-slank profil for at nå vanskelige områder. Med bløde nylonbørstehår til at fjerne støv og allergener.

Ikke på lager p.t.
244 kr

1 års garanti

Et års garanti på reservedele og tilbehør.

Fleksibel levering

Gratis og fleksibel levering til dit hjem eller til nærmeste udleveringssted. Gratis retur.

Ægte Dyson-værktøjer

Dyson har et stort udvalg af originaltilbehør og reservedele, som du nemt kan bestille via vores hjemmeside.

Dyson support

Professionel kundeservice, seks dage om ugen. Ring til os på 80705843 eller send en e-mail til owner.support@support.dyson.dk.

Leddelt værktøj til hårde gulve, der er i brug

Kan komme rundt på besværlige steder

Det ultraslanke profilhoved drejer 180&grader for at nå de svært tilgængelige områder.